Gå til sideindhold

KOK-AMOK (MARTS)

Vild med kylling? Her lærer du at lave kylling på alle mulige lækre måder.
TILMELDING ÅBNER D. 12/12 2023.
Tidsrum: Ons. 16:00-19:50
Startdato: 06.03.2024
Slutdato: 20.03.2024
3 Undervisningsgange: 3 gange
Aldersgruppe: Til og med 18 år
Klassetrin: Fra og med 7. kl.
Maks. elever: 16
Tilmelding fra: 12.12.2023
Tilmelding til: 05.03.2024
Venteliste til: 05.03.2024
Tilmeldingsstatus: Lukket for tilmelding

Mødetider
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere: Magnus Birch, Nikolai Peistrup Winding, Lucas Aleksander Jeppesen

Sociale kompetencer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Faglige kompetencer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne

Svendborg Erhvervsskole (FOOD)
placeholder placeholder
Ryttervej 65
5700 Svendborg

Tilmelding til holdet åbner tirsdag d. 12/12 2023

 

Kunne du tænke dig at lære at lave alle mulige lækre retter med kylling? Så er det her holdet for dig.

 

Vi arbejder sammen på små hold i køkkenet og spiser selvfølgelig sammen til sidst.
Tag et forklæde med, hvis du har et. 

 

MENU:

1. Kyllingelasagne med salat + Créme Brûlée

2. Chicken Salsa Cheese + Sunday Deluxe

3. Kylling-soufflé med stegte grøntsager og sauce + Chokolademousse

 

 

Undervisningen foregår på Svendborg Erhvervsskole (FOOD) Ryttervej 65.
Første gang er onsdag d. 6. marts 2024 kl. 16-19:50

 

 



Senest opdateret 20.03.2024 12:55 af CATHRI
Apricore logo